Skovnissen Kogle

22-11-2009

Skovnissen Kogle er et lille hæfte i Pixi-bogsformat. Vi følger nissen på hans vej gennem skoven på udkig efter en sød nissepige, der vil være hans skovnissekone. Undervejs præsenteres læseren for skovens dyr og deres levevis, kort sagt naturformidling i småbørnshøjde.

Forsiden af folderen om Skovnissen Kogle Skovnissen Kogle er et lille hæfte i Pixi-bogsformat. Vi følger nissen på hans vej gennem skoven på udkig efter en sød nissepige, der vil være hans skovnissekone. Undervejs præsenteres læseren for skovens dyr og deres levevis, kort sagt naturformidling i småbørnshøjde. Bogen er velegnet til oplæsning og som optakt til en skovtur for hele familien. At følge en nisse på hans vej gennem skoven opfordrer læseren til nysgerrighed overfor alle de naturoplevelser, der venter derude. Den pirrer fantasien og skulle gerne åbne sindet for de forunderlige oplevelser som skovgæsten møder også på en tur i en dansk vinterskov.

Læs eller download folderen

Udgivet af Naturstyrelsen 2009, med støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond. Må citeres mod kildeangivelse. Findes kun elektronisk.

Læs publikation