Sundhedsspor i Nordsjælland

07-03-2010

Sundhedssporet er et tilbud til dig, der ønsker at forbedre din generelle helbredstilstand gennem motion med fokus på dit kondital.

Sundhedsspor Sundhedssporet er et tilbud til dig, der ønsker at forbedre din generelle helbredstilstand gennem motion med fokus på dit kondital.

Idéen bag Sundhedssporet er, at man i gang eller løb tilbagelægger en kort rute på mellem 1-2 km. Ud fra gennemførselstiden, BMI, alder og køn får man på opsatte tavler opgivet sit aktuelle kondital og en indikation på sin generelle sundhedstilstand.

Sundhedsporene er etableret i samarbejde med Hillerød, Gribskov, Halsnæs Kommuner samt Hjerteforeningen, LK Gribskov, og LK Hillerød, Danske Handicaporganisationer, DH-Gribskov, Kræftens Bekæmpelse, LF Hillerød og lokale idrætsforeninger. Sporene er udviklet sammen med Hälsospåret og støttet af Arbejdsmarkedets Feriefond.

Læs eller download folderen:

Udgivet af Naturstyrelsen, 2009. Må citeres mod kildeangivelse. Trykt udgave ligger i folderkassen ved Sundhedsporets startssted. Foreløbig i Valby Hegn, St. Dyrehave og Arresødalskovene. De kan også fås ved henvendelse til Naturstyrelsen – Nordsjælland eller VisitGribskov .

Læs publikation

Motion i naturen

På udinaturen.dk kan du finde sjove og udfordrende aktiviteter nær dig. Du kan f.eks. finde nærmeste aktivitetsbane, naturfitness eller vandrerute.

Besøg udinaturen.dk

Udinaturen

Aktiv i naturen

Dyrk sport og motion i naturen. Foto: Colourbox

Der er god mulighed for at dyrke sport og motion i den danske natur. Hvad med at prøve en af de mange løberuter, naturfitness eller en tur på mountainbike?

Læs mere om at være aktiv i naturen