Kom med ud og oplev efteråret i den kommende Naturnationalpark Draved Skov og Kongens Mose

Den 4. oktober kl. 15.30 til 17.30 kan du komme med på naturvandring i den kommende Naturnationalpark Draved Skov og Kongens Mose og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

15 naturnationalparker er på vej over hele landet med vildere natur. Nu inviterer miljøminister Lea Wermelin alle ud i de kommende naturnationalparker for at opleve efteråret og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Tirsdag den 4. oktober kl. 15.30 til 17.30 bliver der afholdt naturvandring i den kommende Naturnationalpark Draved Skov og Kongens Mose.

Turen bliver afholdt med afsæt i en ny guide til den kommende naturnationalpark, hvor Naturstyrelsen har udformet en tur, hvor man undervejs lærer den kommende naturnationalpark bedre at kende.

På turen kan man både opleve storslået natur og sjældne arter, der allerede findes i den kommende naturnationalpark samt se steder, der viser, hvorfor der fortsat er behov for at give naturen mere plads.

Der er lagt op til en god vandretur til udvalgte steder i den kommende naturnationalpark, hvor man skal se noget af den natur området byder på.

Guiden vil fra den 22. september også kunne findes på Naturstyrelsens hjemmeside, så man kan tage turen på egen hånd en anden dag.

Tid og sted: Naturvandring i den kommende Naturnationalpark Draved Skov og Kongens Mose

Tirsdag den 4. oktober kl. 15.30 til 17.30

Draved Skov, parkeringsplads ved Dravedvej. https://goo.gl/maps/2s5axF9PnyGfaVQD6

Læs Miljøministeriets pressemeddelelse om alle naturvandringerne her

Læs mere om processen for etableringen af Naturnationalpark Draved Skov og Kongens Mose her

Yderligere oplysninger:

Anders Rahbek på 91 32 95 40