Kom med ud og oplev efteråret i den kommende Naturnationalpark Hellebæk Skov og Teglstrup Hegn

Den 22. september kl. 15:30-17:30 kan du komme med på naturvandring i den kommende Naturnationalpark Hellebæk Skov og Teglstrup Hegn og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

15 naturnationalparker er på vej over hele landet med vildere natur. Nu inviterer miljøminister Lea Wermelin alle ud i de kommende naturnationalparker for at opleve efteråret og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Torsdag den 22. september kl 15:30-17:30 bliver der afholdt naturvandring i den kommende Naturnationalpark Hellebæk Skov og Teglstrup Hegn.

Turen bliver afholdt med afsæt i en ny guide til den kommende naturnationalpark, hvor Naturstyrelsen har udformet en tur, hvor man undervejs lærer den kommende naturnationalpark bedre at kende.

På turen kan man både opleve storslået natur og sjældne arter, der allerede findes i den kommende naturnationalpark samt se steder, der viser, hvorfor der fortsat er behov for at give naturen mere plads.

Naturstyrelsen byder på saftevand og bålpandekager efter naturvandringen. Husk gummistøvler og i tilfælde af regn gerne paraply eller regntøj.

Guiden vil fra den 22. september også kunne findes på Naturstyrelsens hjemmeside, så man kan tage turen på egen hånd en anden dag.

Tid og sted: Naturvandring i den kommende Naturnationalpark Hellebæk Skov og Teglstrup Hegn

Torsdag den 22. september kl 15:30-17:30

P-pladsen ved den tidligere Hellebæk Avlsgård, Hellebækvej 87, 3150 Hellebæk

·

Læs Miljøministeriets pressemeddelelse om alle naturvandringerne her

Læs mere om processen for etableringen af Naturnationalpark Hellebæk Skov og Teglstrup Hegn her

Yderligere oplysninger:

Skovrider Jens Bjerregaard Christensen. Mobil 23 21 53 72