Kom med ud og oplev efteråret i den kommende Naturnationalpark Nørlund Plantage og Harrild Hede

Den 4. oktober 2022 kl. 16-18.30 kan du komme med på naturvandring i den kommende Naturnationalpark Nørlund Plantage og Harrild Hede og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

15 naturnationalparker er på vej over hele landet med vildere natur. Nu inviterer miljøminister Lea Wermelin alle ud i de kommende naturnationalparker for at opleve efteråret og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 16-18.30 bliver der afholdt naturvandring i den kommende Naturnationalpark Nørlund Plantage og Harrild Hede.

Turen bliver afholdt med afsæt i en ny guide til den kommende naturnationalpark, hvor Naturstyrelsen har udformet en tur, hvor man undervejs lærer den kommende naturnationalpark bedre at kende.

På turen kan man både opleve storslået natur og sjældne arter, der allerede findes i den kommende naturnationalpark samt se steder, der viser, hvorfor der fortsat er behov for at give naturen mere plads.

I tidsrummet 16.00-18.30 kan man møde Naturstyrelsens medarbejdere og høre om den kommende naturnationalpark. Naturstyrelsen er vært ved en sodavand og kaffe – så længe lager haves. Hvis du vil ud og opleve området kan du få udleveret en guide og gå eller cykle ruten på egen hånd, i det tempo der passer dig. Alternativt kan du deltage på en kortere guidet naturvandring på ca. 4 km, der følger en delstrækning af ruten.

Guiden vil fra den 22. september også kunne findes på Naturstyrelsens hjemmeside, så man kan tage turen på egen hånd en anden dag.

Tid og sted: Naturvandring i den kommende Naturnationalpark Nørlund Plantage og Harrild Hede

Tirsdag den 4. oktober 2022 kl. 16-18.30

P-plads ved rute 185 Ejstrupvej/Ikastvej, ca. 4,4 km. syd for Isenvad

Google maps: https://goo.gl/maps/g6fo8ZweSZE1HK437

Læs Miljøministeriets pressemeddelelse om alle naturvandringerne her

Læs mere om processen for etableringen af Naturnationalpark Nørlund Plantage og Harrild Hede her

Yderligere oplysninger:

Malene Qvistgaard på 25 27 63 60