Fremtiden for publikumsfaciliteter i Oksbøl Skov, Als

Oksbøl Skov er ny og derfor er Naturstyrelsen Sønderjylland i gang med at lave forskellige rekreative initiativer i området. Vi er i gang med planlægningen af nye stier, vandreruter, bænke, shelterplads og hundeskov.

Trædesten i Oksbøl Skov, Als

De nye stier har til formål at forbinde skovens sydlige og nordlige ende, og derved skabe mange nye ruter og oplevelser. Stierne forventes at passere Oksbøl Skovs flotte vandhuller. De nye stier vil også indgå i vandreruter, som vil tage den besøgende rundt i nogle af skovens flotteste områder. På vandreruterne vil man kunne støde på nye borde og bænke, som kan bruges hvis man vil hvile benene eller spise madpakke.

Af større faciliteter vil der blive udlagt hegnet hundeskov, med holdepladser. Det er også planlagt at etablere en 30 personers shelter, som kan bruges både af skoler, klubber og private. Der vil blive lavet tilhørende faciliteter, som bordebænkesæt, bålsted og mere. De planlagte tiltag vil løbende blive udført, men man kan allerede nu gå over åbent vand på helt nye trædesten i skovens sydvestlige ende.