Mountainbikesporet i Tvorup Plantage er blevet opgraderet

Thy Sporlaug og Naturstyrelsen Thy har renoveret og afmærket mountainbikesporet i Vandet Plantage

Trailboss i Tvorup Plantage Benny Bloch fra Thy Sporlaug på det opgraderede MTB spor.

Thy Sporlaug og Naturstyrelsen Thy har i det sidste års tid arbejdet på at renovere og opgradere mountainbikesporet i Tvorup Plantage. Det arbejde er nu færdigt. Mountainbikesporet, der er af let sværhedsgrad, giver de cyklende en god oplevelse af skovnaturen. Sporet afmærket med blå pile, der angiver sværhedsgraden og retning på sporet efter Dansk Cykle Unions retningslinjer. Trailboss for Tvorup Benny Bloch fra Thy Sporlaug fortæller:

Mountainbike sporet i Tvorup har længe trængt til en ordentligt omgang. Det nye spor er anlagt, så det giver både en god sportslig oplevelse og masser af naturoplevelser undervejs. Sporet er anlagt som et naturspor med et minimum af tilførte materialer.

Forstfuldmægtig Morten Brown Stummann fra Naturstyrelsen Thy tilføjer:

Thy Sporlaug har endnu engang lavet et rigtigt fint arbejde, som er med til at øge kvaliteten af de MTB spor, der ligger omkring Vandet Sø i henholdsvis Vilsbøl, Vandet og Tvorup plantager. Sporet i Tvorup Plantage er blevet omlagt, så vi nu har et sammenhængene blåt spor, samtidigt med at sporforløbet tager hensynet til naturværdierne i området.

Det fulde forløb af mountainbike sporet kan ses på Udinaturen. Ved sporets start kommer der snarest en QR kode, hvor man vil kunne hente rutekortet ned.

Kontakt

Morten Brown Stummann

Forstfuldmægtig

+45 72543981
+45 22221650