Hvad kan jeg opleve?

I Det Grå Fyr er der åbent i 2022 fra den 8. april til og med den 31. oktober. Du kan gå på opdagelse i Vilde Hjem, du kan nyde en forrygende udsigt, og du kan være med til et skibsforlis. 

Men ud over oplevelserne indenfor, så byder vi året rundt på fantastiske naturoplevelser. Vi har dygtige guider der tager dig med ud i naturen. Lige som naturen er på præcis den dag. Hver dag byder på nye oplevelser. Skagens Odde er det sted i Danmark, hvor du i løbet af året kan se flest forskellige fugle. I foråret er fugletrækket helt særligt og ind imellem kan du se flere hundrede rovfugle der kredser lige over hovedet på dig. 

Fuglene trækker fra Afrika og Sydeuropa og skal videre op nordpå for at yngle. De følger kystlinien og ender heroppe lige før de skal krydse havet for at komme videre nordpå. Du kan komme med på rovfugleture, på naturen på Grenen-ture, på ringmærkningsture, med en tur til skarvsøen eller deltage i Skagen Fuglefestival, som afholdes i dagene omkring Kr. Himmelfart.

Besøg vores officielle side

På vores officielle hjemmeside kan du læse om de specifikke aktiviteter og programmer. Her kan du også få prakitiske oplysninger om eksempelvis åbningstider, priser, parkering og faciliteter. 

Besøg Det Grå Fyr her

Lene Kappelborg

Leder

Victor Nielsen

Pedel

Tony Jørgensen

Pedel

Det Grå Fyr

Fyrvej 36
9990 Skagen