DET ER JUL: Gi’ en gåtur

01-12-2022

Hver dag frem mod jul løfter vi sløret for en gåtur i den danske natur, som du kvit og frit kan give i gave til en heldig modtager. Gåturene er nøje udvalgt af vores naturvejledere og byder på nogle af Danmarks flotteste landskaber ved kyst, i skov og igennem det åbne land.

Gråstenskovene - måske en af de 24 låger i gavekalenderen?

Naturstyrelsen er i gavehumør!

Hver dag frem mod jul giver vi dig en gåtur i vores fælles natur, som du kan give videre til en eller flere, der står dig nær.

Årets julekalender fra Naturstyrelsen er en håndsrækning til dig, der mangler den personlige gaveidé eller allerede nu ved, at det bliver nødvendigt at røre sig lidt ekstra i det nye år.

Gåturene er nøje udvalgt af vores naturvejledere og byder på nogle af Danmarks flotteste landskaber ved kyst, i skov og igennem det åbne land.

- Folk blev vilde med at vandre i naturen under coronanedlukningen, og den tendens er bare fortsat. Det er blevet en ny måde at mødes på, og vi kan nok alle genkende følelsen af, at snakken bare flyder bedre, når man går. Derfor har vi taget konsekvensen og peget på 24 gåture i den danske natur, som du kan give videre til familie og venner som årets julegaveidé, siger Jes Aagaard, naturvejleder i Naturstyrelsen.

24 gaver fra alle os til alle jer 

Størrelsen på gaven vælger du selv: Skal den bare vare et par timer, eller tager du en af de helt store ruter, der strækker sig over flere dage? 

Alt, hvad du skal gøre, er at vælge den eller de personer, som er de heldige, der skal med dig på gåtur. 

Følg med fra i dag, når vi åbner første låge i gavekalenderen.

Det sker på Naturstyrelsens hjemmeside, hvor du også kan hente og printe gavekort, og på vores kanaler på Facebook og Instagram.

Psst … ønsker du dig en gåtur i julegave? Så tøv ikke med at fortælle det til venner og familie allerede nu. 

 

Find en en guide til den nærmeste naturperle

Hent inspiration til udflugter i Naturstyrelsens naturguider.

Se alle naturguiderne

Ud i naturen

Cykelruter, shelters og meget mere på udinaturen.dk – Danmarks guide til natur- og friluftsoplevelser.

Gå til udinaturen.dk

Abonnér på nyheder

Få Naturstyrelsens nyheder i din indbakke. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.