Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies
 • Lyngen blomstrer ekstraordinært i år

  16-08-2019

  Sidste års tørke kombineret med en våd og varm forsommer har resulteret i, at lyngen står ekstra flot i år. Det er godt nyt for insekter, og der er gode mulighe..

 • Nyt friluftsmekka står klar ved Skodsborg Station

  14-08-2019

  En unik skovlegeplads, en udfordrende motionsbane og en aktivitetsplads står klar til børn og voksne ved Skodsborg Station ved Jægersborg Hegn nord for Københav..

 • Græssende dyr på Helm Polde giver flere blomster

  14-08-2019

  I det fredede område Helm Polde nær Arrild i Sønderjylland er der blevet etableret en større indhegning med kreaturer, der græsser det meste af året på tværs af..

 • Rekordmange sover i naturen

  12-08-2019

  Over 102.000 har i det første halve år af 2019 booket en overnatning i det fri på en af Naturstyrelsens store lejrpladser med primitive forhold. Det er rekordma..

 • Rul op ad Råbjerg Mile

  10-07-2019

  Kørestolsbrugere og folk med rollator kan opleve Danmarks største vandreklit, når Naturstyrelsen i næste uge lægger køreplader ud i sandet

 • Sælunge på stranden

  Lad sælunger være i fred på stranden

  09-07-2019

  Sælunger på stranden er ikke blevet ladt i stikken af deres mor. De hviler sig, og det bedste, man kan gøre, er at lade være med at gå hen til dem.

 • Ny Bisonsti gennem Almindingen er indviet

  08-07-2019

  Miljøminister Lea Wermelin indviede i weekenden Bisonstien i Almindingen. Stien er en ud af fem nye vandreruter på Bornholm, der er blevet markeret, så det er n..

 • Miljøminister satte 100 små strandtudser ud på Kalvebod Fælled

  05-07-2019

  20 nye vandhuller er klar til 900 små strandtudser. Miljøminister Lea Wermelin slap i dag de første 100 ud på Kalvebod Fælled. Håbet er, at den truede art igen..

 • Nyt partnerskab skal bane vejen for flere naturoplevelser

  05-07-2019

  Sammen med DR, Friluftsrådet og Danske Naturhistoriske Museer vil Naturstyrelsen gennem et nyt partnerskab styrke befolkningens lyst til at udforske den danske..

 • Pas på vild pastinak

  02-07-2019

  Lige nu er det højsæson for vild pastinak, der kan findes mange steder i de statslige naturområder. Naturstyrelsen advarer mod at komme i berøring med planten,..

Søg i arkivet

Tilmeld nyhedsbrev

Få de vigtigste nyheder tilsendt 2-3 gange månedligt

Afmeld annonceringer

Her kan du afmelde dit abonnemt på vores annonceringer

Gå til afmeldingsside

Tilmeld pressemeddelelser

Få en mail med det samme, Naturstyrelsen offentliggør en nyhed.

Tilmeld dig på Via Ritzau