Naturstyrelsen som arbejdsplads

Naturstyrelsen som arbejdsplads

Med opgaverne i centrum lægger vi hos Naturstyrelsen vægt på at fremme din trivsel gennem gode og fleksible arbejdsvilkår, et godt og rummeligt arbejdsmiljø, alsidige udviklingsmuligheder samt dygtige ledere.

Balance mellem arbejds- og familieliv

Vi ønsker at give dig mulighed for at kunne planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne i en fornuftig balance mellem arbejds- og familieliv, og lægger samtidig vægt på at forventningen om fleksibilitet er gensidig. Det betyder, at du i vid udstrækning selv kan tilrettelægge egen arbejdstid, så længe det gøres ansvarligt.
Vi har vi blandt andet flekstid, lukkedage, omsorgsdage, barnets 1. og 2. sygedage, hvilket er med til at danne rammer for det fleksible arbejdsliv.

Det skal være sjovt at gå på arbejde

Vi hos Naturstyrelsen værner om medarbejdernes trivsel, både vores egen og hinandens. Derfor ligger det os meget på sinde, at styrke de interne relationer, og du vil opleve, at vi går meget op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi sørger for at afholde arrangementer – store som små – der skaber fællesskab på tværs af teams og enheder.