Kom med ud og oplev efteråret i den kommende Naturnationalpark Almindingen

Den 2. oktober kl. 14-16 kan du komme med på naturvandring i den kommende Naturnationalpark Almindingen og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

15 naturnationalparker er på vej over hele landet med vildere natur. Nu inviterer miljøminister Lea Wermelin alle ud i de kommende naturnationalparker for at opleve efteråret og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Søndag den 2. oktober kl. 14-16 bliver der afholdt naturvandring i den kommende Naturnationalpark Almindingen.

Turen bliver afholdt med afsæt i en ny guide til den kommende naturnationalpark, hvor Naturstyrelsen har udformet en tur, der kan gås på to timer, og hvor man undervejs lærer den kommende naturnationalpark bedre at kende.

På turen kan man både opleve storslået natur og sjældne arter, der allerede findes i den kommende naturnationalpark samt se steder, der viser, hvorfor der fortsat er behov for at give naturen mere plads.

Naturvandringen er for hele familien, og der er mulighed for at gå hele eller dele af ruten alt efter, hvad benene kan holde til.

Ved Svinemosen i Bisonskoven kan man lave bålpandekager og tale med medarbejdere fra Naturstyrelsen. Her kan man også få udleveret guide til selv at gå på opdagelse i den kommende naturnationalpark på en rute på ca. 6 km, som forløber på gode skovveje, så den kan gås af de fleste.

Guiden vil fra den 22. september også kunne findes på Naturstyrelsens hjemmeside, så man kan tage turen på egen hånd en anden dag.

Tid og sted: Naturvandring i den kommende Naturnationalpark Almindingen

Den 2. oktober kl. 14:00-16:00

Svinemosen, Bisonskoven. Parkering ved P-plads i Bisonskoven, Chr. X Vej, 3720 Aakirkeby

Læs Miljøministeriets pressemeddelelse om alle naturvandringerne her

Læs mere om processen for etableringen af Naturnationalpark Almindingen her

Yderligere oplysninger

Georg Ask Marker på 23 26 32 11