Kom med ud og oplev efteråret i den kommende Naturnationalpark Fussingø

Den 2. oktober kl. 10.30-13 kan du komme med på naturvandring i den kommende Naturnationalpark Fussingø og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

15 naturnationalparker er på vej over hele landet med vildere natur. Nu inviterer miljøminister Lea Wermelin alle ud i de kommende naturnationalparker for at opleve efteråret og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Søndag den 2. oktober kl. 10.30-13 bliver der afholdt naturvandring i den kommende Naturnationalpark Fussingø.

Turen bliver afholdt med afsæt i en ny guide til den kommende naturnationalpark, hvor Naturstyrelsen har udformet en tur, hvor man undervejs lærer den kommende naturnationalpark bedre at kende.

På turen kan man både opleve storslået natur og sjældne arter, der allerede findes i den kommende naturnationalpark samt se steder, der viser, hvorfor der fortsat er behov for at give naturen mere plads.

Der bliver en krible-krable-tur for børnefamilier ved Galgebakken med bålpandekager. Der bliver mulighed for at deltage i en naturvandring med stop, hvor Naturstyrelsen fortæller om tiltag den kommende naturnationalpark.

Guiden vil fra den 22. september også kunne findes på Naturstyrelsens hjemmeside, så man kan tage turen på egen hånd en anden dag.

Tid og sted: Naturvandring i den kommende Naturnationalpark Fussingø

Søndag den 2. oktober kl. 10.30-13

Fussingø, start og slut foran slottet, Vasevej 7, 8920 Randers NV

Læs Miljøministeriets pressemeddelelse om alle naturvandringerne her

Læs mere om processen for etableringen af Naturnationalpark Fussingø

Yderligere oplysninger:

Projektleder Matilde Krogh Råhede