Kom med ud og oplev efteråret i den kommende Naturnationalpark Kompedal

OBS: Arrangementet er udsat. Du kan komme på besøg i den kommende Naturnationalpark Kompedal og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Da der er udskrevet valg til Folketinget, er arrangementet i Kompedal udsat indtil videre.

15 naturnationalparker er på vej over hele landet med vildere natur. Nu inviterer miljøminister Lea Wermelin alle ud i de kommende naturnationalparker for at opleve efteråret og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Torsdag den 6. oktober 2022 kl. 16-18.30 kan du komme ud og opleve den kommende Naturnationalpark Kompedal.

Turen bliver afholdt med afsæt i en ny guide til den kommende naturnationalpark, hvor Naturstyrelsen har udformet en tur, hvor man undervejs lærer den kommende naturnationalpark bedre at kende.

På turen kan man både opleve storslået natur og sjældne arter, der allerede findes i den kommende naturnationalpark samt se steder, der viser, hvorfor der fortsat er behov for at give naturen mere plads.

I tidsrummet 16.00-18.30 kan man møde Naturstyrelsens medarbejdere og høre om naturnationalparken. Naturstyrelsen er vært ved en sodavand og kaffe/the – så længe lager haves.

Hvis du vil ud og opleve området, kan du få udleveret en guide og gå eller cykle ruten på egen hånd i det tempo, der passer dig. Alternativt kan du deltage på en kortere guidet naturvandring på ca. 4 – 5 km, der følger en delstrækning af ruten. Starttidspunkt kl. 16.15.

Guiden vil fra den 22. september også kunne findes på Naturstyrelsens hjemmeside, så man kan tage turen på egen hånd en anden dag.

Tid og sted: Naturvandring i den kommende Naturnationalpark Kompedal

Da der er udskrevet valg til Folketinget, er arrangementet i Kompedal udsat indtil videre.

Læs Miljøministeriets pressemeddelelse om alle naturvandringerne her

Læs mere om processen for etableringen af Naturnationalpark Kompedal her

Yderligere oplysninger:

Erik Dylmer på 93 59 69 59