Kom med ud og oplev efteråret i den kommende Naturnationalpark Læsø Klitplantage

Den 24. september kl. 14 - 17 kan du komme med på naturvandring i den kommende Naturnationalpark Læsø Klitplantage og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

15 naturnationalparker er på vej over hele landet med vildere natur. Nu inviterer miljøminister Lea Wermelin alle ud i de kommende naturnationalparker for at opleve efteråret og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Lørdag 24. september kl. 14 - 17 bliver der afholdt naturvandring i den kommende Naturnationalpark Læsø Klitplantage.

Turen bliver afholdt med afsæt i en ny guide til den kommende naturnationalpark, hvor Naturstyrelsen har udformet en tur, hvor man undervejs lærer den kommende naturnationalpark bedre at kende.

På turen kan man både opleve storslået natur og sjældne arter, der allerede findes i den kommende naturnationalpark samt se steder, der viser, hvorfor der fortsat er behov for at give naturen mere plads.

Naturstyrelsen Vendsyssel inviterer alle interesserede til et arrangement om den kommende naturnationalpark på Læsø. Der vil være plancheudstilling, oplæg, kaffe og pandekager, guide til en 2-timers gåtur og mulighed for en kort naturvandring med medarbejdere fra Naturstyrelsen.

Guiden vil fra den 22. september også kunne findes på Naturstyrelsens hjemmeside, så man kan tage turen på egen hånd en anden dag.

Tid og sted: Naturvandring i den kommende Naturnationalpark Læsø Klitplantage

Lørdag den 24. september kl. 14 – 17
Skovhytten, Storedalsvej, 9940 Læsø (Gateway Læsø)

Læs Miljøministeriets pressemeddelelse om alle naturvandringerne her

Læs mere om processen for etableringen af Naturnationalpark Læsø Klitplantage her

Yderligere oplysninger:

Vibeke Stoustrup på 21 72 74 81