Kom med ud og oplev efteråret i den kommende Naturnationalpark Stråsø

Den 25. september kl. 14-16 kan du komme med på naturvandring i den kommende Naturnationalpark Stråsø og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

15 naturnationalparker er på vej over hele landet med vildere natur. Nu inviterer miljøminister Lea Wermelin alle ud i de kommende naturnationalparker for at opleve efteråret og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Søndag den 25. september kl. 14-16 bliver der afholdt naturvandring i den kommende Naturnationalpark Stråsø.

Turen bliver afholdt med afsæt i en ny guide til den kommende naturnationalpark, hvor Naturstyrelsen har udformet en tur, hvor man undervejs lærer den kommende naturnationalpark bedre at kende.

På turen kan man både opleve storslået natur og sjældne arter, der allerede findes i den kommende naturnationalpark samt se steder, der viser, hvorfor der fortsat er behov for at give naturen mere plads.

Der er lagt op til en ca. 4,5 km lang vandretur i den kommende naturnationalpark, hvor vi nyder efteråret i skoven og får en forsmag på, hvad der venter i den kommende naturnationalpark. Efter vandreturen er der mulighed for at få en forfriskning og lidt til maven.

Guiden vil fra den 22. september også kunne findes på Naturstyrelsens hjemmeside, så man kan tage turen på egen hånd en anden dag.

Tid og sted: Naturvandring i den kommende Naturnationalpark Stråsø

Søndag den 25. september kl. 14-16

P-pladsen ved Gosmer Bro, Råstedvej 15, 7500 Holstebro

Læs Miljøministeriets pressemeddelelse om alle naturvandringerne her

Læs mere om processen for etableringen af Naturnationalpark Stråsø her

Yderligere oplysninger:

Henning Fjord Aaser på 40 44 47 71