Kom med ud og oplev efteråret i den kommende Naturnationalpark Tranum

OBS: Arrangementet er udsat. Du kan komme på besøg i den kommende Naturnationalpark Tranum og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Opdateret 5.10.2022: 

Da der er udskrevet valg til Folketinget, er arrangementet i Tranum udsat indtil videre.

15 naturnationalparker er på vej over hele landet med vildere natur. Nu inviterer miljøminister Lea Wermelin alle ud i de kommende naturnationalparker for at opleve efteråret og få en forsmag på, hvad der venter, når naturen bliver vildere.

Lørdag den 8. oktober kl. 10-12 kan du komme på besøg i den kommende Naturnationalpark Tranum.

Turen bliver afholdt med afsæt i en ny guide til den kommende naturnationalpark, hvor Naturstyrelsen har udformet en tur, der kan cykles på to timer, og hvor man undervejs lærer den kommende naturnationalpark bedre at kende.

På turen kan man både opleve storslået natur og sjældne arter, der allerede findes i den kommende naturnationalpark samt se steder, der viser, hvorfor der fortsat er behov for at give naturen mere plads.

Få en snak med Naturstyrelsen Vendsyssel om planerne for Naturnationalpark Tranum. Tag med en af vores naturvejledere på en kort vandretur rundt i området. Bag din egen pandekage over bål. Udpeg dit yndlingssted i naturnationalparken. Eller gå en tur på egen hånd i efterårsskoven.

Guiden vil fra den 22. september også kunne findes på Naturstyrelsens hjemmeside, så man kan tage turen på egen hånd en anden dag.

Tid og sted: Besøg i den kommende Naturnationalpark Tranum

Da der er udskrevet valg til Folketinget, er arrangementet i Tranum udsat indtil videre.

Læs Miljøministeriets pressemeddelelse om alle naturvandringerne her

Læs mere om processen for etableringen af Naturnationalpark Tranum her

Yderligere oplysninger:

Helle Lyngbak – 21 61 83 30