Praktisk - Frøslev Plantage

kort-frøslev-plantage-praktisk

Få et overblik over faciliteter og diverse ruter på udinaturen.dk

Adgangsforhold for handicappede

Skovvejene i plantagen er let tilgængelige for kørestolsbrugere. Handicaptoilet findes ved p-pladsen ved Kådnermose.

Bål- og lejrpladser

Ved Skovhytten er der et madpakkehus, og ved Kådnermose er der en grillplads. Primitive overnatningspladser findes ved Ryttergab og ved Bossens Sten i den sydlige del af plantagen. På p-pladsen ved Frøslev Mose er der en frokosthytte med informationer om mosen.

Hunde

Hunde skal være i snor. Dog må de løbe frit i hundeskoven mellem Lejrvejen og  Frøslevlejren. Terrænet her er meget varieret og med flotte klitter. Fra p-pladserne ved Ryttergabsvej og hovedindgangen til Frøslevlejren er der direkte adgang til hundeskoven.

P-pladser

P-pladser findes ved Kådnermose, ved den sydlige hovedindgang til Frøslevlejren og på Karsten Thomsens Plads nord for lejren. Desuden er der parkeringsmuligheder flere steder langs Pluskærvej i den sydlige del af plantagen. 
P-plads til Frøslev Mose findes for enden af Ladevej.

Toiletter

Ved p-pladsen ved Kådnermose findes toilet og handicaptoilet.

Informationstavler

Informationstavler med oplysninger om faciliteterne i området er opsat ved Kådnermose, Karsten Thomsens Plads og ved p-pladsen ved Frøslevlejren. Desuden findes der udførlig information på toiletbygningen ved Kådnermose.

 

Find vej

Med bil

Frøslev Plantage ligger ved Padborg umiddelbart vest for den sønderjyske motorvej E45, afkørsel 76.

Offentlig transport

Fra Padborg Station er der ca. 3 km til Frøslev Plantage. Sydtrafik buslinje 661 standser ved Frøslevlejren. Bussen kører kun på skoledage.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk