Praktisk - Fussingø

undefined

 

Madpakkehus

Der er indrettet et madpakkehus i Udskovene lige nord for Ålum.

Overnatning

Det er tilladt at overnatte i telt i skovene. Man skal blot huske reglen: 3-2-1. Det vil sige højst tre personer i hvert telt, maksimum to telte og kun en overnatning på samme sted. Der er også to shelters, man kan overnatte i på engen ned mod Nørreåen.

Ved Damager findes lejrplads med drikkevand. Den er primært forbeholdt større grupper og kan reserveres via Naturstyrelsens webbooking system.

Book Damager lejrplads

Book en skov

Til særlige arrangementer kan du booke en skov omkring Fussingø.

Se hvilke skove du kan booke og hvordan du gør

Fiskeri

Fiskeri er ikke tilladt i Fussing Sø, undtagen fra de 3 tilladte både. De tre både i søen er to foreningsbåde, der kan lejes på dagsbasis af alle interesserede, samt en båd udelukkende for bredejere. Søen ejes af staten, der dog kun ejer bredden i den vestligste del af søen.

Badning

Badning i Fussing Sø er tilladt fra badepladsen, der ligger i den vestlige ende af søen ved Fiskerhuset.

Sejlads

Det er ikke tilladt at sejle på Fussing Sø, hverken med Paddelboards, kanoer, kajaker, joller eller andre former for fartøjer

For handicappede

Da terrænet er meget kuperet, er området flere steder svært tilgængeligt.

 

Find vej Til Fussingø

Ind- og Udskovene er velbesøgte, da Fussingø ligger i en afstand af bare 10 kilometer fra motorvejen og knapt 15 kilometer til Randers Centrum.

I området findes et net af stier og veje og p-pladsen ved Fussing Slot er et fint udgangspunkt for vandreture i det naturfredede område.

Der går flere offentlige veje gennem skoven.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk

Praktisk