Praktisk - Helnæs

undefined

Find vej til Helnæs

Fra Fyn kan du køre i bil eller på cykel over vejdæmningen Langøre til Helnæs. Som cyklist er vejen smal, og der er ingen cykelsti, men trafikken er begrænset.

Der kører en lokal bus fra Assens til Helnæs.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk

Parkering

Den første parkeringsplads, som man kan benytte, når man rammer Helnæs, ligger allerede i vejkanten på vestsiden af vejen, før man ruller op over bakken. Hvis man fortsætter lidt længere, ligger der en større p-plads mod vest, lige når man er kommet ind mellem bakkerne på det nordligste Helnæs.

Se kort over parkeringsmuligheder på Helnæs

Book en skov

Til særlige arrangementer kan du booke skovene Bobakker og Helnæs Made

Se hvilke skove du kan booke på Helnæs

Hvad kræver særlig tilladelse?

For handicappede

Tørklosettet ved P-pladsen i Bobakkerne er tilgængeligt for folk i kørestol: Selve toiletbygningen er stor nok til at man kan komme ind med en kørestol, og stien mellem p-pladsen og toiletbygningen er en kortklippet græssti på ca. 10 m. længde.

I Bobakkerne er terrænet kuperet og ikke nemt at færdes i for gangbesværede.

På Maden er terrænet fladt, så gangbesværede kan færdses på grusvejen "Overdrevet", og på strandoverdrevet ude ved kysten.

Vis hensyn

Mange mennesker bruger naturen - og til vidt forskellige ting. Derfor er der lavet en række regler for brug af naturen. Reglerne er lavet, så turen ud i naturen bliver en god oplevelse for så mange som muligt.