Praktisk

 
Se stort kort over Sonnerup Skov

Få en oversigt over naturruter, seværdigheder, overnatningsmuligheder og meget andet på udinaturen.dk

Find vej

Sonnerup Skov ligger på Odsherreds nordkyst mellem Klint og Lumsås. Du kan komme til skoven fra Klint ad Skovløbervej, i syd fra Oddenvej ad Sonnerupvej og i vest fra Lumsås ad Nordre Strandvej. Der er P-pladser ved alle tre adgangsveje.

Se veje og P-pladser på kortet i vandretursfolderen

Offentlig transport

Bus nr. 563 fra Nykøbing Sj. mod Højby stopper ved Sonnerup Skov. Stå af ved Skovløbervej.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk

Toiletter

Der er ingen toiletter i skoven.

Overnatning og bålpladser

I den nordvestlige ende af skoven ud mod kysten er der en primitiv overnatningsplads, som frit kan benyttes. Bemærk at åben ild ikke er tilladt på grund af faren for brand.

Med hund

Hunde er velkomne i Sonnerup Skov men skal være i snor. På stranden må din hund dog løbe løs imellem den 1. oktober og den 31. marts, hvis du har fuld kontrol over den.

Lystfiskeri

Det er tilladt at fiske fra kysten. Hvis du er mellem 18 og 65, skal du have et fisketegn, der kan købes på www.fisketegn.dk .

For handicappede

Det meste af den afmærkede rute kan benyttes af kørestolsbrugere. Visse steder, fx på stien langs kysten, kan stierne kun passeres af kørestolsbrugere med hjælpere.

Vis hensyn

Mange mennesker bruger naturen - og til vidt forskellige ting. Derfor er der lavet en række regler for brug af naturen. Reglerne er lavet, så turen ud i naturen bliver en god oplevelse for så mange som muligt.

Læs alle reglerne for færdsel i naturen