Praktisk - True Skov

Kort praktisk

Lejrskole

Lundagergård ligger i True Skovs østlige del. Sheltere, bålpladser og bygning med toilet er for skolerne i den vestlige del af Aarhus. Og der er en labyrint, Trojaborglabyrinten, der er en kopi af labyrint fra bronzealderen.

Handicappede

Terrænet er mange steder ikke velegnet til gangbesværede, herunder kørestolsbrugere. Kørestolsbrugere bør i stedet sætte kursen mod den nærliggende Brabrandstien.

Vis hensyn

Hold din hund i snor. Dog må man lufte sin uden snor i Trues tre hundeskove. Bemærk, at der også er adgang til den ene hundeskov fra rastepladsen Blankhøj i motorvejens nordgående retning. 

Læs mere om hund i naturen

Se oversigt over hundeskove

Der må cykles på skovveje og stier. Men lad være med at cykle på skovbund. 

Læs mountainbikekodekset

Ridning er tilladt på de grønne spor, men undlad venligst at ride på grusvejene.

Området ved True Skov kan være meget tørt i sommermånederne. Lad være med at ryge i sommerhalvåret (april-oktober). Vær forsigtig med ild hele året.

Læs regler for bålsteder osv. 

Tænk dig om – svæveflyveplads

Vest for True landsby er der et større område uden træer, hvor svæveflyvere holder til. Skilte informerer om, at man skal passe på og vise hensyn, når man færdes tæt på landingsbanen.

Vejen dertil

True Skov ligger lige vest for Aarhus. Kør ad Silkeborgvej fra Aarhus centrum eller snup Edwin Rahrs Vej gennem Brabrand. Alternativt kan du hoppe på bus 3A fra Aarhus C – stå af ved Anelystvej.

Parkering

Der er mange gratis parkeringspladser i området. De ligger fint placeret ved begyndelsen af stier. Der er en række skovveje i området – her er motorkørsel forbudt.