Praktisk - Fyns Hoved

undefined

Se vandreruter, p-pladser, skover der kan bookes m.m. på udinaturen.dk

Toiletter

Der er toiletter lige syd for bakkedraget Jøvet.

Overnatning og bålpladser

Der er et shelter på bakkedraget Jøvet lige syd for Fyns Hoved. Ved shelteret er der bålplads med bord og bænke. Shelteret kræver reservation.

For handicappede

Mellem Jøvet og Fyns Hoved er der en grusvej. Herfra er der godt kig over området. Stierne på Jøvet og Fyns Hoved går over kuperet terræn, og er derfor ikke velegnet til kørestole.

Vis hensyn

Mange mennesker bruger naturen - og til vidt forskellige ting. Derfor er der lavet en række regler for brug af naturen. Reglerne er lavet, så turen ud i naturen bliver en god oplevelse for så mange som muligt.

Du må færdes til fods på Fyns Hoved døgnet rundt. Du må også færdes døgnet rundt på private veje, stier og på private strande. Men på private udyrkede ikke-indhegnede arealer og i private skove må du kun færdes fra kl. 6 til solnedgang.

Bilkørsel på markveje er ikke tilladt.

På cykel: Du må cykle på markveje, men ikke på de små stier.

Til hest: Du må ride på markvejene og på uhegnede og udyrkede arealer.

Læs mere om ridning

Med hund: Hunde skal føres i snor. Dog er det ikke påkrævet at have hunde i snor på strandkanten i perioden fra 1. oktober til 31. marts.

Læs mere om hund i naturen

Find vej

Med bil

Fyns Hoved ligger nord for Kerteminde og er Fyns nordligste punkt. Fyns Hoved skiller Kattegat og Storebælt.

Parkering

Fra Fynshovedvej fører en grusvej op til parkeringspladsen på bakkedraget Jøvet, syd for Fyns Hoved. Også lige syd for selv Fyns Hoved er der en p-plads.

Offentlig transport

Alle hverdage i dagtimerne går bus 483 fra Kerteminde til Korshavn ved Fyns Hoved. Om aftenen og lørdag/søndag er der telebus.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk