Praktisk - Tystrup-Bavelse

undefined

Se ruter, overnatningsmuligheder, hundeskove, p-pladser m.m. på udinaturen.dk

Toiletter

Der er toiletter ved Kongskilde Naturcenter,  P-pladsen ved Frederikskilde, på kanolejrpladsen ved Suserup Skov og på P-pladsen ved Hørhaven.

Grill- og lejrpladser

På stranden ved Frederikskilde Skov er der grillpladser, som kan benyttes frit. Ved Kongskilde Naturcenter og ved Hørhaven findes primitive overnatningspladser, hvor man kan slå telt op.

For handicappede

Stien fra P-pladsen ved Kongskilde Naturcenter til badebroen på stranden ved Frederikskilde Skov er egnet for kørestole. Ved Møllebækken er der bygget en platform, så kørestolsbrugere kan komme helt tæt på bækken.

Vis hensyn – færdselsregler i naturen

Mange mennesker bruger naturen - og til vidt forskellige ting. Derfor er der lavet en række regler for brug af naturen. Reglerne er lavet, så turen ud i naturen bliver en god oplevelse for så mange som muligt.

 

Find vej

Tystrup-Bavelse ligger på Midtsjælland mellem Sorø og Næstved. Se kortet. Du kan komme til området med offentlige transportmidler, og der er mulighed for parkering, hvis du kommer i egen bil.

Offentlig transport

Fra Sorø Station kan du tage bus 615 (mod Bisserup), som standser ved Kongskilde. Fra stoppestedet er der ca. 3 minutters gang til Kongskilde Naturcenter. Du kan også tage cyklen med i toget og cykle de godt 4 km fra Sorø til Kongskilde.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk

 

Med Bil

Der er offentlig parkeringsplads Skælsørvej 34, 4180 Sorø. Herfra er der ca. 5 minutters gang via en sti til Kongskilde Naturcenter. Der to handicapparkeringspladser ved naturcenteret, Skælskørvej 29.