Praktisk - Grønlien Skov

undefined

Hent kortet som pdf-fil

Toiletter

Der er ingen toiletter i skoven.

Overnatning og bålpladser

Der er en primitiv lejrplads, hvor du frit kan overnatte i eget telt en nat eller to. Ved lejrpladsen er der en bålplads og bænke. Husk at tage brænde med selv eller se, hvad du kan samle i skovbunden.

Med hund

Der er en indhegnet hundeskov, hvor din hund kan løbe frit, i den sydlige ende af skoven ved P-pladsen. Her har frivillige i et samarbejde med Naturstyrelsen opsat borde og bænke, så hundeejere kan få sig et hvil og måske en sludder, mens hundene leger. Se: Udinaturen.dk
I den øvrige del af skoven er hunde også velkomne, men de skal være i snor.

 

For handicappede

Der er ingen særlige faciliteter for handicappede. Men fra P-pladsen i den sydlige ende af skoven kan kørestolsbrugere relativt nemt følge den anlagte sti ind i skoven. Mindre stier og dyreveksler kan ikke anbefales.

Find vej

Grønlien Skov ligger lige øst for Frederikssund. Hvis man følger Ågade inde fra byen ud langs med Sillebro Ådal ligger skoven ca. 1-2 km uden for byen. Der er en P-plads ved Ågade i den sydlige ende af skoven. Der er også en P-plads i rundkørslen nordøst for skoven.

Se P-pladser på kortet.

Offentlig transport

Der er S-tog til Frederikssund. Du kan tage din cykel gratis med i S-toget. Bus nr. 310R mod Slangerup går lige nord om Grønlien Skov. Stå af enten lige før eller lige efter skoven. Der er ca. 1,5 km at gå fra Frederikssund Station.

Se Rejseplanen.dk