Praktisk - Rørvig Sandflugtsplantage

undefined

Se vandreruter, skove der kan bookes, p-pladser m.m. på udinaturen.dk

Toiletter

Om sommeren er der toiletter ved iskiosken ved P-pladsen på stranden ved Telegrafvej. Der er også toiletter på stranden ved Spor 1. Se kort. Toiletterne er lukkede i vinterhalvåret.

Picnic- og bålpladser

Ved den store P-plads ved Telegrafvej er der borde og bænke, hvor du kan spise din medbragte mad. På grund af brandfare er det ikke tilladt at grille eller tænde bål i området

For handicappede

Vejene er normalt fine af køre på for kørestolsbrugere, men sporene gennem plantagen ned til stranden kan ikke anbefales pga. sandet. Ved Skansehage er der bedre muligheder for at komme helt ned til vandet.

Find vej

Med bil

Rørvig Sandflugtsplantage ligger tæt på Rørvig og Nykøbing Sj. Kommer du i bil er der flere P-pladser at vælge imellem. Den første er ved Lyngkroen/Lynghusvej. Midt på plantagen og ned til stranden er der to P-pladser ved Telegrafvej, og i den nordøstlige ende er der en P-plads ved Dybesø. Herfra kan du køre videre langs Flyndersø til Korshage og til Skansehage. Her kan du også parkere.

Offentlig transport

Du kan komme med tog fra København via Holbæk og Nykøbing Sj. Fra Nykøbing går bus nr. 562 til Rørvig. Du kan også komme til Rørvig med færgen fra Hundested. Derfra går der lokaltog til Hillerød og S-tog videre til København.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk


Mere om Rørvig Sandflugtsplantage:

Kort med seværdigheder Aktiviteter Dyr og planter Året rundt Historie