Praktisk - Store Dyrehave

undefined

Toiletter

De nærmeste toiletter er på Hillerød Station.

For handicappede

De store skovveje i St. Dyrehave er grusbelagte men generelt i god stand. Bålpladsen ved Boltehus p-plads er nemt tilgængelig, og bålhytten ved Rågårdshus ligger også tæt på en p-plads.

Overnatning og bålpladser

Der er en picnicplads med borde og bænke samt mulighed for at grille ved Brede Dam i Præstevang. Ved Rågårdshus er der en grill- og lejrplads samt en bålhus. Du må slå telt op, hvor du vil, på lejrpladsen, men du skal booke inden. Der er også en primitiv lejrplads ved Odderdam med adgang fra Boltevej og en bålplads ved P-pladsen ved Boltehus.

Book lejrpladser på udinaturen.dk

Vis hensyn

Mange mennesker bruger naturen - og til vidt forskellige ting. Derfor er der lavet en række regler for brug af naturen. Reglerne er lavet, så turen ud i naturen bliver en god oplevelse for så mange som muligt.

Læs alle reglerne for færdsel i naturen

Find vej

Store Dyrehave ligger helt tæt på Hillerød, og Præstevang, der er en del af skoven, skærer sig som en kile helt ind til byen. Kommer du i bil, kan du benytte en af de mange P-pladser, der ligger langs Københavnsvej eller Overdrevsvej. Der er også en P-plads på Isterødvej og ved Rågårdshus, og så er der to ved Funkevej ud til Lille Hestehavevej og en ved Børstingerødhus i Kirkelte.

De tre løberuter i skoven starter ved den nye store parkeringsplads ved Overdrevsvej. Her kan du også strække ud efter turen. Mountainbikesporet starter ved P-pladsen på Københavnsvej på den modsatte side af Rågårdsmose, se kort.

Offentlig transport

Hillerød Station ligger kun et par hundrede meter fra indgangen til Præstevang. Herfra kan du tage S-toget til København. Der er også adskillige busforbindelser.

Se rejseplanen.dk