Praktiske oplysninger om Tvorup Klitplantage

Find vej til Tvorup Klitplantage, og læs om aktiviteter i området. Bøgsted Rende er et yndet udflugtsmål for turister og lokale. På varme sommerdage tager man hertil for at bade eller for at gå en tur i skyggen langs renden. Sensommer og efterår er der god mulighed for at finde svampe i plantagen, rav i havstokken og se fugle på træk.

Find vej

Med bil

Du kan komme til Tvorup Klitplantage sydfra ad landevej 181 fra Thyborøn og tage færgen til Agger, hvorfra du fortsætter nord på ad Kystvejen. Du kan også komme ad landevej 11 over Thyholm, gennem Hurup og Vestervig. Og du kan komme øst fra over Limfjordsøen Mors eller fra nord gennem Nationalpark Thy over Hanstholm og Klitmøller.

Parkering

Der er parkeringspladser otte steder i og omkring Tvorup Klitplantage, så du kører ikke forgæves. P-pladserne ligger fordelt ved Bøgsted Rende, den gamle redningsvej, Kystvejen, Tvorupvej, som går gennem plantagen, ved Tvorup Kirkeruin, ved Tvorup Hul og i den nordligste del af plantagen, som grænser op mod Nystrup Klitplantage.

Offentlig transport

Kører du ikke i bil, kan du tage tog eller bus til Thisted og derfra telebus nr. 316 til Tvorup eller Vang ved klitplantagen. Telebussen skal bestilles telefonisk en time før afgang.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk

Praktisk info og aktiviteter