Praktisk - Nørreskoven

Kortudsnit Nørreskoven

Med hund

Der er hundeskov i den nordøstlige ende af Nørreskoven. Her må din hund gå løs, hvis du har kontrol over den. Hunde er også velkomne i andre dele af skoven, men her skal de være i snor.

Læs mere om hund i skoven

Lystfiskeri

Det er frit fiskeri i Furesøen. Hvis du er mellem 18 og 65, skal du have et fisketegn.

Se mere på fisketegn.dk

Landgangssteder, overnatning og bålpladser

Ved Caspars Dam i den nordvestlige ende af skoven ud mod søen er der en bålhytte, som du frit kan benytte. Husk selv at medbringe brænde.

Hvis du kommer i kano eller kajak, er der landgangssteder langs med Furesøen. Her er også bålpladser, hvor du frit kan slå lejr for en enkelt nat. Der er også landgangssted med bålplads ved Kollekolleslugten og ved Åsevang.

Fiskebæk Naturskole lejrplads. Foto: Tobias Markussen

For handicappede

Ved Furesøbad er der fine tilkørselsforhold, og her er det muligt at komme helt ned til vandet i kørestol. I øvrigt er Nørreskoven meget kuperet, og fra Frederiksborgvej ned mod Furesøen er der mange steder stejle skrænter. Derfor råder Naturstyrelsen til, at man kender sine begrænsninger, så man er sikker på at kunne komme frem og sikkert hjem igen.

Toiletter

Der er toiletter, kiosk og café/restaurant ved Furesøbadet.

Find vej

Med bil

Nørreskoven ligger lige syd for Farum og Fiskebæk Å ud mod Furesøen. Der er flere P-pladser, du kan bruge. Bl.a. ved Furesøbadet og Fiskebæk Naturskole i den nordlige ende og ved Barkladen og Nørreskovhus i den sydlige ende.

Offentlig transport

Der er ingen offentlig transport til skoven. Men du kan tage S-toget til Farum Station, hvorfra der er ca. 1 km at gå til skovens nordlige ende. Bus nr. 151 og 152 har stop i nærheden af skoven.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk