Praktisk - Sperrestrup Skov

undefined

Se hundeskove, p-pladser, vandreruter, skove der kan bookes m.m. på udinaturen.dk

Toiletter

Der er ingen toiletter i skoven.

Overnatning og bålpladser

Der er en primitiv lejrplads med bålplads midt i skoven. Her kan du slå dit telt op og overnatte frit en nat eller to. Se kortet. Pladsen kan ikke bookes i forvejen.

Med hund

Der er en indhegnet hundeskov, hvor din hund kan løbe frit, i den sydlige ende af skoven ved P-pladsen ved Tungegårdsvej. Der er også en hundelegeplads, hvor din hund kan øve sig på at balancere på træstammer, løbe slalom og klatre. I den øvrige del af skoven er hunde velkomne, men de skal være i snor.

Læs folder om hund i Sperrestrup Skov

For handicappede

Der er ingen særlige faciliteter for handicappede. Men fra P-pladsen i den sydlige ende af skoven kan kørestolsbrugere følge Tungegårdsvej ind i skoven til skovbørnehaven. Mindre stier og dyreveksler kan ikke anbefales.

Find vej

Med bil

Sperrestrup Skov ligger lige nordøst for Ølstykke Stationsby og sydvest for landsbyen Sperrestrup, som skoven er opkaldt efter. Roskildevej går lige vest for skoven. Der er tre P-pladser ved skoven. En i syd ved Tungegårdsvej, en i nord ved Langdyssevej og en tredje mod øst ved Sperrestrupvej.

Offentlig transport

S-toget fra København til Frederikssund stopper i Ølstykke. Du kan tage din cykel gratis med i S-toget. Du kan også gå fra stationen til skoven. Der er ikke mere end ca. en kilometer at gå.

Planlæg din rejse på rejseplanen.dk