Med smartphone på Vestvolden

Download skattekortet

Har du ikke en smart phone, kan du også downloade skattekortet, du skal bruge til Forsvundet i tiden her på siden, eller hente det på Vestvolden i Hvidovre.

Gå på opdagelse på Københavns Befæstning.

Prøv det spændende spil 'Forsvundet i tiden' eller brug din mobil som digital kikkert til at opdage skjulte historiske spor på Befæstningen. Fortiden er tæt på! Du kan nu hente mobilapplikationen fra App-store og i Android Market.

Forsvundet i tiden

Tag ud på søfortet Trekroner eller til Vestvolden i Hvidovre. Her kan du blive en ægte mobil-helt, hvis du gennemfører spillet 'Forsvundet i Tiden'. Der er nemlig sket noget mystisk på Københavns Befæstning. En dreng og en pige er forsvundet i tiden, og det er din opgave, at hjælpe dem tilbage til nutiden. For at klare missionen skal du både løse spørgsmål, løbe på tid, fange breve i luften, hælde benzin på en gammel dynamo og affyre en stor kanon.
Spillet er for alle børn fra 8 – 14 år – og spilleglade voksne. Spillet kræver, at man befinder sig inden for 500m af startpunktet på enten Vestvolden i Hvidovre for enden af Avedøre Tværvej eller på søfortet Trekroner ved Langelinie.

Opdag befæstningen

Med den digitale kikkert kan du få overblik over hele befæstningsringen og opdage skjulte historiske spor på flere af anlæggene. Du kan også finde åbningstider og adresser, læse historiske fakta, se billeder og video og let finde vej via Google Maps.

iPhone/iPod

Applikationen virker på iPhone 3GS eller nyere og iPod Touch 4G med iOS4. Applikationen fylder ca. 50 mg. og kræver dataabonnemnt samt GPS for at fungere.
App'en er gratis.

Android

App'en virker på telefoner med Android 2.0 eller højere og med en skærmopløsning på 320x480 eller højere. Dele af applikationen kræver desuden lokalitetstjenesten aktivieret.

SMS

Send en SMS med teksten "KBHB" til 1919 og modtag et link til applikationen. Det er gratis.