Aktiviteter på Vestvolden

 
Få pulsen op

Med 14 km asfalteret sti er Vestvolden en ideel løbebane.

Er du til kortere distancer, kan du udfordre dig selv på sundhedssporet i Rødovre - et 2,3 km langt spor, med en kondimåler, der fortæller dig, hvor god form du er i.

Læs mere om sundhedsspor

Med hund på Vestvolden

Hunde er velkomne på Vestvolden - bare de er i snor.

Læs mere om hund i naturen

Motion for mødre

Hvis du er barslende kvinde, kan du nu dyrke motion på Københavns Befæstning med Pushy mums. Det er gratis at deltage de første syv gange.

Læs mere på Pushy mum's hjemmeside

På cykel

Vestvolden er den ideelle kulisse til en cykeltur. På den nyasfalterede Voldgade kan du få gang i benmusklerne og opdage voldens mange spændende bygninger.

I foråret 2012 åbnede nye cykeludfordringsbaner. De er fordelt langs hele Vestvolden og er glimrende, hvis du vil udfordrer dine cykelfærdigheder.

Med befæstningens mobilapplikation kan du se alle cykelruterne på Vestvolden. 

Ta' en tur på rulleskøjter

På den nye asfaltsti, Voldgaden, der strækker sig langs hele Vestvoldens længde, er det oplagt at tage en tur på rulleskøjter.
Ud over, at Voldgaden er en god rulleskøjtesti, er der etableret en rulleskøjtebane for enden af Vestvolden i Hvidovre, hvor du for alvor kan få udfordret dine færdigheder.

Skattejagt på Vestvolden

Gå på skattejagt i Vestvoldens gamle, militære anlæg, og se om du kan finde Mathias, der er forsvundet derude... Du kan vinde en dag på Vestvolden sammen med din klasse.
 
Download skattekortet Forsvundet på Vestvolden

Book en aktivitet

Nogle arrangementer på Naturstyrelsens områder kræver en forudgående tilladelse fra os.
Se, hvad der kræver tilladelse

Du kan ansøge om tilladelse til dit arrangement under Book en aktivitet